tiistai 17. syyskuuta 2013

Mörrin Movie Monday #95 - Mikä elokuva edustaa parhaiten lempi aikakauttasi?


Jipii! Movie monday is back!
Eilen kysyttiin
Eli mikä on teidän mielestänne elokuva, joka edustaa hyvin lempi aikakauttanne? Aikakauden ei tarvitse edes olla teidän lempiaikakautenne, jos teillä ei sitä ole tai pidätte jostain elokuvasta, joka tuo esiin hyvin aikakauden, josta ette itse muuten edes välittäisi.

Oon ihan sikaämmä, mut musta historian kiehtovin (en nyt tiedä että ihankon "lempi") aika on ehdottomasti toinen maailmansota ja erityisesti natsi-saksa. Odotan varmaan ikuisesti, että pussihousut ja nahkasaappaat ois H&Mn ens kauden trendi.

Mietin tähän mm Yötä ja usvaa, sekä Leni Riefenstahlin elokuvia, mut sit kuitenkin päädyin Kunniattomiin paskiaisiin, koska Fassy. Hei me mennään naimisiin.




(oh sweet love)

4 kommenttia:

  1. Aika köyhäksi olisi Hollywoodin (ja muidenkin maiden) leffatarjonta käynyt ilman toista maailmansotaa ja natseja. Indiana Joneskin olisi jäänyt vaille kunnon vastusta, ja kaikki natsizombeilut jääneet myös tekemättä....

    VastaaPoista
  2. Joo, ajattele jos Indyn olisi pitänyt matsata joidenkin ranskalaisten kanssa. Sacrebleu!

    VastaaPoista
  3. Hyvä vastaus! Kunniattomat paskiaiset on ehdottomasti lempi-tarantino-elokuvani! Odotin innolla myös Kirja varkaan filmatisointia, mutta ainakin julisteen perusteella se näyttää hieman lapselliselta. Toivottavasti ennakkoasenteeni kumotaan...

    VastaaPoista